Elke huisdiereigenaar loopt er weleens tegen aan, wanneer heb ik de kat voor het laatst gevaccineerd? En moet de hond alweer ontwormd worden? Daar heeft Anymal slim op ingesprongen met een registratieapp voor alle huis -en erfdieren. Deze relatief jonge app heeft als doel jou te helpen met de administratie van je dieren. En met succes! Want al meer dan 7.000 huisdiereigenaren hebben hun weg al gevonden naar Anymal voor hun dierregistratie.

Met gebruikersgemak hoog in het vaandel is Anymal simpel ingericht met een stallijst, tijdlijn en jouw gebruikersprofiel. Nadat je de stap hebt gezet om de app gratis te downloaden en het registratieproces door bent kan het inrichten van de app beginnen! Je voegt binnen een minuut al je eerste dieren toe waarna je direct kan beginnen met het invullen van hun dierprofiel. Dit profiel bestaat uit alle belangrijke informatie van je dier zoals; chip/levensnummer, ouders en natuurlijk een foto. Daarnaast kan je nog opmerkingen toevoegen aan je dier, denk daarbij bijvoorbeeld aan eigenaardigheden of het voedingsschema!

 

 

Voor alle huis -en erfdieren

De Anymal app is gemaakt door houders voor houders. Wat betekent dat? Anymal is een veelzijdige en praktische app voor al je huis -en erfdieren zodat je maar 1 app nodig hebt voor al je dieradministratie. Daarnaast heeft Anymal voor de volledigheid een koppeling met de RVO. Dit betekent dat je momenteel kan voldoen aan de I&R wet -en regelgeving voor paard en schaap via Anymal.

Samen op  de hoogte blijven

Een andere waardevolle functionaliteit in de Anymal app is de functie om je dier te delen. Dankzij deze functie kan je je dieren delen met mede-eigenaren, oppassers en noem maar op! Op deze manier kan je samen de gezondheid van je dier managen door het bijhouden van alles rondom je dier in de app!

Ben jij net zo enthousiast geworden als dat wij zijn over de Anymal app? Neem dan hier een kijkje op de website en download de app direct gratis. Vindt je het leuk om alles rondom Anymal te volgen? Kijk dan eens naar ons Facebook -en Instagramaccount.

Deel dit bericht

Meer inspiratie

Review deze post