Na een lange winter binnen kunnen we, nu het voorjaar is, eindelijk weer buiten leven. Daarbij hoort natuurlijk buiten koken en buiten eten! Of je nou een grote tuin hebt of een klein balkon; voor iedere locatie is tegenwoordig wel een geschikte barbecue te vinden.

CADAC is specialist op het gebied van (gas)barbecues en levert een breed assortiment. Heb je voldoende ruimte? Dan kun je tegenwoordig niet meer zonder buitenkeuken. Deze kun je helemaal zelf bouwen naar wens met daarin een inbouwbarbecue zoals de Meridian Built-In.

Citi Chef
Heb je nou een minder grote tuin of alleen een balkon of dakterras? Speciaal voor deze mensen heeft CADAC de Citi Chef serie ontwikkeld; barbecues die door hun compacte formaat uitermate geschikt zijn voor gebruik in de stad. De nieuwste aanwinst is de Citi Chef 40 FS; een trendy gasbarbecue met houten pootjes. Hij is tevens beschikbaar als tafelmodel.

Elektrisch grillen
De trend van 2021 is elektrisch grillen. Handig, want je zit nooit zonder kolen of gas. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact. De E-Braai van CADAC is een stijlvolle, elektrische BBQ. De temperatuur is exact in te stellen en af te lezen van het digitale display. Ook ideaal voor gebruik op het balkon.

Van pizza tot paella
Barbecueën bestaat al lang niet meer alleen uit het grillen van vlees. Voor de echte kookliefhebbers zijn er veel accessoires beschikbaar om je BBQ mee uit te breiden; van paella pan en pizzasteen tot bak- en grillplaat. Op de barbecues van CADAC bereidt je elk denkbaar gerecht in je eigen tuin!

Meer info: www.cadacinternational.com


Meridian Built-In: bouw zelf je eigen buitenkeuken!

Citi Chef 40 FS: een stijlvolle gasbarbecue met houten pootjes

Ook verkrijgbaar als tafelmodel in 3 trendy kleuren: de Citi Chef 40

De trend van 2021: elektrisch grillen op de E-Braai

 

 

 

Review deze post