About

Over Buitenleven

Buitenleven is hét platform voor mensen met (licht)groene vingers. Ons magazine en de website staan vol tuininspiratie, verhalen over tuinieren, dieren en duurzaamheid én handige tips en tricks. Samen proberen we elke planten- en dierenliefhebber te informeren en inspireren.

  • Discover
#teambuitenleven

Het Buitenleven team

Hoofdredacteur

Francine

Francine (36) werkt sinds begin 2022 voor Buitenleven en heeft de halve redactie al voorzien van zelfgekweekte kamerplanten. In het weekend bezoekt ze graag mooie tuinen en parken.

Hoofdredacteur Online

Roos

Roos (28) heeft haar eigen mini-moestuin en is pas begonnen met het kweken van oesterzwammen. Als ze niet bezig is in haar eigen huis of kleine stadstuintje, is ze te vinden in de natuur voor een fijne wandeling met haar analoge camera. Als ze thuis niet in de keuken staat, zit ze met een kop thee op de bank met een goed boek of draait ze elpees.

Eindredacteur

Evelien

Evelien (26) maakt sinds 2021 deel uit van team Buitenleven. Een erg goede plant mom voor haar kamerplanten is ze (nog) niet, maar teksten naar een hoger niveau tillen, kan ze wel. In de natuur en op de yogamat komt ze helemaal tot rust. Ze zoekt naar het mooie in elke dag en schrijft erover op haar blog. Wandelingen met haar lief, fietstochten langs de Maas en mooie boeken zijn haar grootste inspiratiebronnen.

Media consultant

Henk

Henk (55) is verantwoordelijk voor het geven van advies aan de adverteerder om zowel in print als online zijn marketingdoelstelling te realiseren. In zijn vrije tijd is hij met zijn kinderen in het bos, aan het strand of op de hei te vinden.

Vormgever

Angela

Angela (37) werkt sinds 2019 als vormgever/marketeer voor onder andere Buitenleven. In haar vrije tijd trekt ze er graag samen met haar man op uit. Een heerlijke wandeling over de heide of een leuke stedentrip. Ze bezoekt dan graag een museum. Thuis geniet ze van een leuke film of een goed boek.

Marketing manager

Danielle

Daniëlle (33) werkt sinds begin 2018 als Marketing Manager voor onder andere Buitenleven. Zij zorgt er samen met de redactie en sales voor dat Buitenleven.nl blijft groeien. Dit gebeurt door online en offline marketing acties te bedenken. In haar vrije tijd loopt ze graag hard door het bos en houdt ze van wandelingen maken met haar hond Beau.

Online Manager

Sven

Sinds 2021 werkt Sven (28) bij BCM Media. Vroeger wilde hij zanger worden, maar in de spotlights staan is niks voor hem. Vandaar dat hij nu werkt als Online Manager voor BCM. Hier is hij samen met Danielle, de redactie en sales verantwoordelijk voor de online groei van onder andere Buitenleven. In zijn vrije tijd is Sven veel te vinden in concertzalen, theaters of in de sportschool. Ook houdt hij erg van het ontdekken van de natuur in binnen- en buitenland.

Laat je inspireren!