About

Over Buitenleven

Buitenleven is hét platform voor mensen met (licht)groene vingers. Ons magazine en de website staan vol tuininspiratie, verhalen over tuinieren, dieren en duurzaamheid én handige tips en tricks. Samen proberen we elke planten- en dierenliefhebber te informeren en inspireren.

  • Discover
#teambuitenleven

Het Buitenleven team

Hoofdredacteur

Nikki

Nikki (30) haar doel is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om de tuin ín of het balkon óp te gaan. Hoe groener hoe beter! Haar grootste tuinhulp (lees: graafhulp) is Molly, haar hond.

Redacteur

Francine

Francine (35) werkt sinds begin 2022 als redacteur voor Buitenleven en heeft de halve redactie al voorzien van zelfgekweekte kamerplanten. Als ze niet door een botanische tuin struint of een arboretum bezoekt, smeedt ze toffe tuinplannen voor het volgende seizoen.

Media consultant

Nadia

Nadia werkt ruim drie jaar voor Buitenleven bij BCM Media als media consultant en daarvoor is zij langere tijd werkzaam geweest voor een woonmagazine. In het dagelijks leven houdt zij van tuinieren en veel buiten zijn. Tevens het omgaan met de natuur op een vriendelijke wijze is iets waar haar aandacht naar uitgaat. Als media consultant zorgt Nadia voor de beste crossmediale pakketten en klantenbinding staat bij haar op nummer één!

Eindredacteur

Evelien

Evelien (26) maakt sinds 2021 deel uit van team Buitenleven. Een erg goede plant mom voor haar kamerplanten is ze (nog) niet, maar teksten naar een hoger niveau tillen, kan ze wel. In de natuur en op de yogamat komt ze helemaal tot rust. Ze zoekt naar het mooie in elke dag en schrijft erover op haar blog. Wandelingen met haar lief, fietstochten langs de Maas en mooie boeken zijn haar grootste inspiratiebronnen.

Marketing manager

Danielle

Daniëlle (33) werkt sinds begin 2018 als Marketing Manager voor onder andere Buitenleven. Zij zorgt er samen met de redactie en sales voor dat Buitenleven.nl blijft groeien. Dit gebeurt door online en offline marketing acties te bedenken. In haar vrije tijd loopt ze graag hard door het bos en houdt ze van wandelingen maken met haar hond Beau.

Vormgever

Robin

Robin (32) werkt sinds 2018 bij BCM Media als vormgever voor onder andere Buitenleven. Samen met haar man Steven is ze 2,5 jaar druk geweest met het verbouwen van hun boerderij en genieten ze nu met volle teugen van deze mooie plek samen met hun zoontje Quin. Met een man met groene vingers, een zoon die het liefst de hele dag buiten is en paarden aan huis, staan het dier en de natuur centraal in het gezin.

Online Manager

Sven

Sinds 2021 werkt Sven (28) bij BCM Media. Vroeger wilde hij zanger worden, maar in de spotlights staan is niks voor hem. Vandaar dat hij nu werkt als Online Manager voor BCM. Hier is hij samen met Danielle, de redactie en sales verantwoordelijk voor de online groei van onder andere Buitenleven. In zijn vrije tijd is Sven veel te vinden in concertzalen, theaters of in de sportschool. Ook houdt hij erg van het ontdekken van de natuur in binnen- en buitenland.

Vormgever

Fleur

Fleur (36) werkt sinds 2019 als vormgever voor onder andere Buitenleven. Hoewel ze geen groene vingers heeft kan ze erg genieten van mooie natuur en tuinen in binnen- en buitenland. Verder wordt ze erg blij van borrelen, lekker koken en eten, sporten (fitness) en lacht ze graag veel met familie en vrienden.

Vormgever / marketeer

Angela

Angela (37) werkt sinds 2019 als vormgever/marketeer voor onder andere Buitenleven. In haar vrije tijd trekt ze er graag samen met haar man op uit. Een heerlijke wandeling over de heide of een leuke stedentrip. Ze bezoekt dan graag een museum. Thuis geniet ze van een leuke film of een goed boek.

Laat je inspireren!