Well-Fair is dé specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden. Ons LevelFit bed is één van de oplossingen, die ervoor zorgt dat u langer zelfstandig thuis kan blijven wonen en de ochtenden fit en uitgerust wakker wordt. De boxspring heeft veel praktische mogelijkheden én het heeft een stijlvolle uitstraling. Deze levensloopbestendige oplossing is een slimme investering in comfort en gemak.

Gepersonaliseerd bed

Slapen is erg belangrijk: ‘s nachts verwerkt u de mentale en fysieke inspanningen van overdag. Het is dan van belang dat u een gezonde slaaphouding aanneemt. Het Well-Fair bed wordt op maat gemaakt aan de hand van 9 inmeetpunten. Met het gepersonaliseerde matras haalt u het maximale rendement uit uw nachtrust.

Deelbaarheid geeft praktische voordelen

Onze LevelFit boxspring biedt ook vele praktische voordelen. Door de hoog-laag functie kunt u namelijk zonder moeite het bed opmaken en u kunt er gemakkelijk onder stofzuigen. U hoeft dus niet meer onnodig te bukken, maar kunt u gewoon in een gezonde houding de taken verrichten. Uniek aan dit bed is de innovatieve poot- wielconstructie. Met een simpele voetbeweging aan de voor- en achterkant van het bed staat het bed direct op wielen of juist op poten. Op deze manier is het bed makkelijk deel- en verrijdbaar en komt u ook bij de lastige hoeken.

Vele verstelmogelijkheden

 

Het bed is voorzien van de meest bekende verstelmogelijkheden, deze zijn op de hoge en lage stand in te stellen. Daarnaast zijn er nog twee extra verstelfuncties: de relaxstand en de pull-back stand. De naam zegt het al: in de relaxstand kunt u heerlijk relaxen of op uw gemak een boek lezen. De pull-back functionaliteit is bijzonder innovatief: het hoofdeinde blijft op zijn plaats, terwijl rug en benen in een comfortabele positie worden gebracht. Het voordeel hiervan is dat uw nachtkastje binnen handbereik blijft.

Eenvoudig en veilig

De afstandsbediening van de boxspring is eenvoudig gehouden, zodat het bedienen voor iedereen makkelijk is. De afstandsbediening is voorzien van verlichting: makkelijk als u ’s nachts uw bed wenst te verstellen. Daarnaast is boxspring van Well-Fair voorzien van uitstapverlichting. Zodra u uitstapt, activeert de led- verlichting onder het bed. Zo zorgen we ervoor dat u veilig uit kunt stappen voor een nachtelijk bezoek aan het toilet zonder dat de nachtrust van een ander wordt verstoord.

De eerste stap naar uw nieuwe bed?

Een nieuw bed is een investering voor de lange termijn. Stel uw eigen bed samen met onze adviseurs.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze slimme boxsprings voor nú en later? Vraag gratis onze brochure aan of plan een afspraak in met één van onze adviseurs. Bel 0341-277010 of bezoek www.well-fair.nl voor meer informatie.

Review deze post