WIN een weekend Stockholm

Aspen benzine

Aspen is schone benzine, speciaal ontwikkeld voor je grasmaaier. Zo start ‘ie altijd, ook na een half jaar in de schuur. En je ademt 99% minder kankerverwekkende stoffen in, terwijl je ook nog geld bespaart. Want dankzij Aspen heeft je grasmaaier en andere tuinmachines veel minder onderhoud nodig én gaan ze langer mee.

Een weekendje Stockholm voor 2
En nu kun je dus ook nog een weekendje Stockholm winnen voor 2 personen. Inclusief vluchten, verblijf én een activiteit! Meedoen is simpel: koop 1 jerrycan van 5 liter Aspen 2 of Aspen 4, maak een foto van de bon en lever die in op onze website. Dat was het! Daarna kun je beginnen met dromen over Stockholm. En genieten van een grasmaaier die op schone benzine loopt natuurlijk.

Wereldmarktleider in schone benzine
Vertrouw ook op de wereldmarktleider en geniet van zorgeloos aan de slag gaan met je tuinmachines. Want ook voor je kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen en andere machines heeft Aspen de beste benzine. En dan ben je ook nog beter bezig voor het milieu, je eigen gezondheid en je machine.

Stop met gewone benzine. Start met Aspen.
Overstappen is makkelijk en probleemloos. En in onze verkooppunten helpen ze je graag als je nog vragen hebt. En nu maak je tijdelijk ook nog kans op een weekendje Stockholm!

Winnen!
Buitenleven mag een weekend Stockholm wweggeven. Klik op onderstaande button en doe mee!

Meer inspiratie