’s Ochtends wakker worden van een kraaiende haan, ’s avonds met de kippen op stok. Wanneer je bij een van deze drie bijzondere plekjes gaat logeren leef je lekker buiten en geniet je van rust en het goede leven op het platteland.

In Nederland kun je op verschillende locaties bijzonder logeren. Hieronder een aantal tips van de redactie.

Boerderij ’t Noordland (Drenthe)

Rondkijken, ruiken en het landleven ervaren terwijl je verblijft in een van de luxe boerderij appartementen van ‘t Noordland. Je eigen groente oogsten in een van de moestuinen en proeven van wat het seizoen biedt.

www.tnoordland.nl

Koe in de Kost (Overijssel)

Overnachten in Grondulows, ooit van gehoord? De Grondulows zijn een uniek ontwerp, robuust, stoer en onopvallend in het boerenlandschap. Een logeerconcept midden in het weiland, pal naast de koeien die de hele dag loom staan te grazen en herkauwen.

www.koeindekost.nl

Erfgoed Bossem (Twente)

Een authentieke boerderij met originele verblijfsmogelijkheden met een duurzaam karakter; comfortabele boerderijkamers, sfeervolle lodgetenten en unieke Sterrenkubussen. Wakker worden met uitzicht op het prachtige Twentse land, een ontbijt met verse streekproducten; het ultieme buitenleven!

www.bossem.nl

bijzonder logeren op de boerderij_2

Deze tips komen van Marleen Brekelmans van www.bijzonderplekje.nl, dé site voor anders dan andere adresjes in Nederland en ver daar omheen.

Review deze post