Lotika de webwinkel voor fairfashion

Lotika biedt trendy fairfashion die gemaakt is met respect voor mens, milieu en dieren. Als grondstof gebruiken we bamboe, bio-katoen of rubber uit duurzame bossen. De producten worden op een Fair Trade manier gemaakt en dragen het keurmerk van Fairtrade, GOTS, FSC en/of vegan.

Zo vind je bij ons bamboe ondergoed en sokken. Bamboe is vriendelijk voor het milieu en groeit snel met minimale middelen. Ook absorbeert bamboe tot drie keer beter vocht dan katoen. Bamboe heeft een sterk anti-bacterieel en anti-schimmel vermogen en helpt ons lichaam hygiënisch en gezond te houden. Bamboe ondergoed omsluit ieder lichaamstype perfect en zit dan ook verrassend comfortabel.

Bamboesokken hebben geen vervelende teennaad en zijn een verwennerij voor je voeten. Elk seizoen hebben we weer mooie sokken in trendy kleuren en prints waar je blij van wordt. Sokken met dierenprints, vogeltjes en bloemetjes, stoere fietsers of leuke stippen en streepjes.

Voor een duurzame stap in de wereld start je je dag met Ethletic sneakers. De schoenen zijn gemaakt van duurzaam rubber en biologisch katoen en geproduceerd onder fair trade omstandigheden.

Fair fashion voor hem en haar, passend in een duurzame lifestyle.

www.lotika.nl

Dit is een exclusieve coupon

Abonneer je nu op Buitenleven voor toegang tot alle coupons

  • Uit het magazine