Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met tuinmeubelen.nl 

Het warme zomerweer doet ons dromen van een lange vakantie ergens waar we kunnen genieten van de zon zonder ons te hoeven stressen over dagelijkse bezigheden. Voor sommigen betekent een zomervakantie strand, zon en zee, terwijl het voor anderen outdoor bergactiviteiten kan betekenen.

Of je nu een fan bent van het strand of een fan van de natuur, sommige vakantie-aanrakingen die je aan je tuin toevoegt, kunnen je evengoed heerlijk momenten van ontspanning bieden. Je hoeft zelfs geen grote wijzigingen aan te brengen. Het volstaat om wat leuke elementen aan je tuin toe te voegen om een zomerse vibe te creëren.

Begin een zomers DIY-project

Een oude picknicktafel kan dringend aan reparatie toe zijn. Om je tuin op te frissen zonder er een fortuin aan te spenderen of de hele zomer in beslag te laten nemen, kun je gewoon verf gebruiken om de tafel een make-over te geven! En als je thuis bent, gaat er natuurlijk niets boven verse snijbloemen. Je nieuwe picknicktafel zal uitstekend ogen met een goed gevulde vaas snijbloemen uit je tuin. Vervolgens kun je een tuin loungeset van tuinmeubelen.nl kopen om in de buurt van deze tafel te zetten. Wanneer je het decoreert met zomerse kussens en je oefent jezelf in het maken van heerlijke cocktails, zal je zomerse tuin heel wat bezoekers aantrekken!

Houd het bij bloemen en planten in containers

Als je de hele zomer in en uit je huis bent, blijft er niet veel tijd over om een tuin te onderhouden. Het planten van eenjarigen in grote containers kan dan mogelijk je favoriete manier van tuinieren zijn. Je kunt bezoekers verwelkomen met containers in de buurt van je de voordeur en sommige op je terras. Deze zijn relatief eenvoudig te onderhouden wanneer je op vakantie gaat. Misschien ben je mogelijk ook dol op het gebruik van potplanten voor een informeel aandachtspunt op een buitentafel?

Ga een bohemian zomer tegemoet!

De bohemian stijl is altijd geweldig voor de zomer en is daarom ook de grote favoriet van velen! De stijl geeft een nonchalante flair aan je tuin. Zoals we al vermeldden, hoef je niet je hele tuin te veranderen, het toevoegen van kleurrijke spreien of kussens aan de tuin loungeset die je onlangs kocht, kan meer dan voldoende zijn voor een bohemian zomer in je tuin. Nog geen loungeset? Bekijk dan het waanzinnige aanbod aan betaalbare prijzen op tuinmeubelen.nl.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met tuinmeubelen.nl 

Review deze post