Naast tegenslagen, heeft de afgelopen tijd ook wat moois gebracht: we zijn met zijn allen Nederland gaan ontdekken. De zee, het heuvelland, oude steden en onze eigen eilandjes. Wat is het hier prachtig hè?

Tekst: Nikki Femer

@julievanderkluft_ interieur

Julie woont samen met haar vriend in de binnenstad van Amsterdam. “Zodra ik mijn deuren open naar het dakterras, heb ik een vakantiegevoel en lijkt de drukte van de stad ver weg.” Overal waar ze komt, vindt ze toffe spullen. “De blauwe stoeltjes, pallets en plantenpotjes… allemaal van straat geplukt. Spullen met een verhaal zijn toch veel leuker dan een standaard loungeset van het tuincentrum?”

@sarahlauburger

“We komen al sinds we zestien zijn samen naar het eiland Vlieland (dat is nu al weer tien jaar geleden). En elk jaar proberen we weer te gaan! Hier staan we op het wad en zijn we met de Phoca boot gaan varen. Een magisch eiland!”

@b_brightspot

Esther: “Jaarlijks gaan we op een warme dag naar het blotevoetenpad op de grens van Groningen en Friesland. Hier kun je je letterlijk onderdompelen in de natuur, of tot de kuiten door de modder natuurlijk.”

@wendyctsmit

Wendy was een weekend op Vlieland voor de bruiloft van een vriendin. “Als fijne afsluiting maakten we een mooie fiets- en puzzeltocht en hadden we een heerlijke eilandproeverij. Uitwaaien met prachtig weer!”

@rea-clair

Maria haar woont vijf jaar in Utrecht en heeft altijd gezegd een keer op de waterfiets door de grachten te willen. “Eindelijk is het gebeurd! En onze labradoodle Nera vond het ge-wel-dig! Veel bekijks vanuit de volle terrassen van de grachten gekregen met onze waterfiets-kapitein.”

@fn.manon

“Voor de tweede zomer op rij vakantie vieren in eigen land. En ook voor de tweede keer een gedeelte ervan in Zuid-Limburg verbleven. Wat is het daar prachtig! Een mooie mix van natuur, cultuur en winkelen. Natuurlijk hoort Valkenburg op het lijstje van ‘daar moet je geweest zijn’. Lekker toeristisch en heerlijke plekjes om te eten”, schrijft Manon.

@buitenlevenmagazine

Gave foto gemaakt? Tag #buitenlevenmagazine

Meer inspiratie

Deel deze pagina

Review deze post