Met een buitenkleed creëer je een stukje sfeer waar geen ander tuinaccessoire tegenop kan.
De populariteit van ervan heeft in de afgelopen jaren dan ook een stijgende lijn laten zien, en nog steeds. Ieder jaar weten weer meer tuinliefhebbers de webshop te vinden op zoek naar hét perfecte buitenkleed voor in hun tuin. Het uitgebreide en diverse aanbod van Merel in Wonderland maakt de keuze weliswaar niet altijd makkelijk, maar zorgt er wel voor dat dat perfecte buitenkleed gevonden wordt. Benieuwd naar de belangrijkste voordelen van dit unieke tuinaccessoire? We lichten ze je graag toe.

De voordelen van een buitenkleed

  1. Sfeer

In vrijwel iedere woonkamer ligt een vloerkleed. Het geeft warmte en maakt de zithoek af. En dat het de zithoek afmaakt, geldt niet alleen voor binnen; ook buiten geeft een vloerkleed de finishing aan jouw loungehoek. Je brengt de huiselijke sfeer naar buiten en dat kan met werkelijk elk soort buitenkleed: groot, klein, rond, vierkant, kleurrijk of neutraal. Zelfs voor op je balkon is er voldoende keuze.

  1. Weersbestendig

Een buitenkleed van hoogwaardige kwaliteit, kan absoluut tegen een stootje. De buitenkleden van Merel in Wonderland zijn gemaakt van kunststof of gerecycled polypropyleen en zijn daardoor bestand tegen zowel regen als de felle zon. Vooral ideaal omdat je het kleed daardoor de hele zomer buiten kunt laten liggen en het dus niet telkens hoeft op te bergen.

  1. Gemakkelijk schoon te houden

Op de meeste buitenkleden hechten zich geen vlekken. Mocht dit toch voorkomen, dan is zijn ze eenvoudig te verwijderen met een doek of spons, wat water en een beetje afwasmiddel. Appeltje eitje!

  1. Multifunctioneel

Natuurlijk denk je bij een buitenkleed als eerst aan de aankleding van je tuin. Maar wist je dat ze ook enorm populair zijn onder kampeerders? De sfeer die ze aan je loungehoek toevoegen, voegen ze met hetzelfde gemak toe aan je kampeerplaats. Daarnaast worden de kleden veel gebuikt voor picknicks en zelfs als wanddecoratie in de tuin. Je kunt er dus alle kanten mee op!

 

Kies jouw favoriete buitenkleed

Benieuwd naar het hele assortiment? Bekijk het op merelinwonderland.nl of ga langs in de showroom. Ze helpen je graag het voor jou perfecte buitenkleed!

Deel dit bericht

Meer inspiratie

Review deze post