Altijd verse kruiden bij de hand. Dat kan met dit levende schilderij. LivePicture GO is een innovatieve en moderne oplossing voor planten in huis. Het schilderij is ook voor buiten geschikt, en door het planten van kruiden heb je in een handomdraai je eigen verticale kruidentuin.

De LivePicture GO biedt ruimte aan 4 tot 6 kruiden of planten. De lijst van de LivePicture GO dient als waterreservoir wat betekent dat de kruiden voldoende water hebben voor ruim 4 weken. Via de cassette voorzie je de LivePicture GO van water. Een rood gietertje verschijnt aan de onderkant van de LivePicture GO wanneer het waterresservoir leesg is en de planten meer water nodig hebben.

Verse kruiden voor elke keuken, tuin of balkon

De LivePicture GO kan zowel binnen aan de muur als buiten tegen de wand bevestigd worden. Een verticale tuin neemt weinig ruimte in beslag en is hierdoor geschikt voor elke keuken, tuin of balkon. Zorg dat er voldoende (zon)licht aanwezig is, dit is belangrijk voor de groei van de planten of kruiden. Kruiden zoals peterselie, munt, rozemarijn, oregano, basilicum plant je eenvoudig in de sleuven van de cassette. Zorg dat de wortels goed nat zijn. Zodra de cassette beplant is klik je deze eenvoudig in de lijst en creëer je een verticale kruidentuin.

De LivePicture GO is gemaakt van duurzame bamboe vezels. Bamboe is een natuurlijk en duurzaam materiaal en weinig belastend voor het milieu. Bamboe is biologisch afbreekbaar en 100% recyclebaar. Door dit natuurlijke en duurzame materiaal is elke LivePicture GO Bamboo is uniek. Niet alleen de planten, maar ook de lijst maken de LivePicture GO Bamboo echt groen.

LivePicture GO is verkrijgbaar in drie kleuren: White, Bamboo Natural en Bamboo Black.

Deel dit bericht

Meer inspiratie

Review deze post