De tuin. Jouw eigen oase van rust. Een heerlijke plek om te genieten van een goed boek, een gezellige middag en avond met vrienden en familie door te brengen of om in stilte te genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. Een plek ook waar we veel meer dan vroeger aandacht aan schenken als het gaat om inrichting en aankleding. Tuinen anno 2023 zijn echte buitenkamers. Droomplekken waar comfortabel meubilair, overkappingen, buitenkeukens, sfeerverhogende accessoires en stijlvolle beplanting en bestrating samensmelten tot een uitnodigend geheel. Een heerlijke leefruimte in de buitenlucht. We genieten nu eerst nog even van de wintermaanden, maar kijken toch ook al uit naar de tijd dat de zon ons weer gaat verwarmen en we in de tuin kunnen zitten.

Voldoet jouw tuin nog niet aan je wensen?

Kijk dan eens op inspiratieplatforms op internet, zoals bijvoorbeeld HOOG.design, en scrol in alle rust langs de vele tuinspecialisten die van jouw tuin een ware droomplek kunnen maken. Van luxe tuinmeubilair tot tuinkamers op maat, van sfeerverhogende tuinverlichting tot kwaliteitsvolle bestrating en prachtige beplanting: alles is te vinden. Bepaal jouw stijl, maak keuzes en ga aan de slag. Nu is de perfecte tijd om actie te ondernemen, zodat je komende zomer al kunt genieten van een compleet nieuwe tuin.

Maar wat maakt een droomtuin nou echt tot een heerlijke tuin vol beleving? Een privédomein dat je doet denken aan vakantie? Juist, een plek om te zwemmen! Bijvoorbeeld in een uitnodigende zwemvijver. Een zwemvijver is onderhoudsarm, je voelt je een met de natuur en de specialisten in het aanleggen van een zwemvijver kunnen de waterpartij organische vormen geven. Waardoor de zwemvijver nog meer onderdeel wordt van de tuin en je een parkachtige omgeving creëert. Zie je het al voor je? Op een heerlijke zomerochtend nog voor het ontbijt een heerlijke plons in de zwemvijver met de natuur om je heen. De dag kan niet beter beginnen.

Zwemvijver
Fotocredits: Bos Zwembaden

Een zwembad in de tuin

Toch liever een zwembad in tuin? Ook in die luxe branche staat de tijd natuurlijk niet stil en bieden de specialisten steeds meer mogelijkheden aan. Zowel in afwerking als grootte. Van compacte plunge pools tot royale baden, waarin je je een wedstrijdzwemmer waant. Een zwembad zorgt voor een grote glimlach op ieders gezicht en is een toonbeeld van luxe en ontspanning. Ideaal voor een (kinder)feestje en perfect om in alle rust aan je conditie te werken. De diverse zwembadenbouwers kunnen op basis van jouw wensen een passend zwembad adviseren, waarbij ze uiteraard ook zorgen dat het bad op de perfecte plek in de tuin komt te liggen. Een terras, luxe tuinmeubilair en een poolhouse maken vervolgens het beeld compleet. Want met al deze pracht en praal creëer je een echt vakantiegevoel in je eigen tuin. Een wijntje in de hand, een heerlijk gerechtje van de bbq of uit de buitenkeuken, een comfortabele stoel of bank en vermakelijk gezelschap. Wat wil je nog meer? Je bent er klaar voor om je tuin van een nieuwe look-and-feel te voorzien. Laat je inspireren, maak keuzes en geniet vervolgens van het prachtige eindresultaat.

Zwembad
Fotocredits: t Groene Plan

Deel dit bericht

Meer inspiratie

Review deze post