Tuinen zijn er in vele soorten en maten. Wil je een sfeervolle, groene of juist een onderhoudsvriendelijke tuin? Voor ieder die op zoek is naar inspiratie of zijn tuin een make-over wil geven: Buitenleven schiet te hulp. In editie 2018/3 een grasrijke tuin om goed te kunnen gluren.

Elke editie vertelt een tuinontwerper zijn verhaal over een door hem ontworpen tuin. Hij geeft uitleg en tips over zijn eigen aanpak én over hoe je zelf zo’n tuin kunt realiseren. Aan bod komen stijl, licht, tuinontwerp en speciale wensen.

Tuintekening Tjerk Spannenberg

Ben je geïnspireerd geraakt door de tuin vol gras van Tjerk Spannenburg uit Buitenleven 2018/3? Download de plattegrond met legenda en ga aan de slag! Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw tuin, dus stuur ons vooral een foto van het resultaat.

Plattegrond-de-tuinontwerper-Buitenleven-2018-3

Win een ontwerpboek!

Je eigen tuin ontwerpen moeilijk? Volgens tuinontwerper Marcel Damen is dat niet zo moeilijk als het lijkt, als je maar een aantal logische stappen volgt. In het doe-boek De Tuin 2.0 leer je hoe je zelf je droomtuin maakt. Je leest hoe je een tuinontwerp maakt dat bij jou en je omgeving past en waar je op moet letten als je van je tuin een paradijsje wilt maken. Aan de hand van een logisch stappenplan, aangevuld met een aantal regels uit de tuinarchitectuur en tips uit de praktijk, leidt Marcel je door het ontwerpproces.

Buitenleven mag 3 exemplaren van De Tuin 2.0 weggeven! Ga vóór 28 maart naar www.buitenleven.nl/winnen en vul je gegevens in. Wincode: BL3TUIN.

De Tuin 2.0, Dan ontwerp je het toch gewoon zelf!, ISBN 9789402241167, € 19,99, Uitgeverij Boekscout, koop je in de boekhandel.

Review deze post