Landelijk, ontspannend en buitenshuis genieten op Nederlandse bodem. Een wonderschoon landschap met uitgestrekte weilanden, sloten en bruggen. Niet alleen een fantastisch uitzicht, maar ook ideaal voor wandelen en fietsen. Ervaar de rust in het groene en waterrijke Oud Ade, weg van de alledaagse drukte. Een vaste plek om naar terug te keren op prachtige zomerse dagen. Welkom in De Buitenplaats!

Wat is De Buitenplaats?

De Buitenplaats is een nieuwbouwproject met 26 prachtige recreatiewoningen op een steenworp afstand gelegen van Leiderdorp. De vrijstaande woningen zijn gelegen op grote kavels van ca. 550 m2 eigen grond (inclusief deel water) en hebben een bruto vloeroppervlakte van 60 m2. De woningen zijn kwalitatief hoogwaardig gebouwd, zeer duurzaam en volledig geïsoleerd. De Buitenplaats is het gehele jaar toegestaan voor eigen recreatief gebruik. Ook zijn er geen dwingende parkregels en hoge parklasten.

In het naastgelegen Ghoybos is er ruimte voor ontspanning voor alle leeftijden. Prachtige bruggen, een amfitheater, uitkijktoren, lasergamebos en een hondenbehendigheidsparcour. Een echte aanrader.

Naast de mogelijkheid voor een aanlegsteiger, krijgt een deel van de kavels een eigen aanlegsteiger. Via de steigers vindt u directe vaarverbindingen naar onder andere het Braassemermeer, de Kaag en de charmante grachten van het historische Leiden. Rondom Oud Ade raakt u nooit uitgekeken.

Oud Ade ligt buiten de drukte van het alledaagse leven. Ook ligt het erg centraal! Binnen twee minuten zit u op de A4, met 15 minuten op Schiphol en met 30 minuten in Amsterdam en Den Haag!

Naast dat het een ontzettend goede keuze is om hier uw vrije tijd te besteden, is het financieel gezien erg interessant om in dit project te investeren. Er is in de huizenmarkt een enorme vraag naar (recreatie)huizen. Daarnaast is het mogelijk om woningen te verhuren via Belvilla. Dit kan leiden tot een aantrekkelijk rendement van ca. 6%. Indien u recreatief verhuurt, is de op de koopsom betaalde BTW volledig terug te vorderen!

Naar verwachting begint de start bouw in september 2022 en vindt de oplevering eind 2023 plaats. Wilt u gebruik maken van deze exclusieve kans op vrij recreëren, midden in de natuur? Neem dan contact op met Damen makelaars via info@damenmakelaars.nl of 071 – 361 93 43 voor een persoonlijk optiegesprek.

Bekijk de verkoopbrochure, verhuurinformatie en actuele prijslijst (prijzen vanaf € 299.500 excl. BTW.) via www.wonenindebuitenplaats.nl.

Deel dit bericht

Meer inspiratie

Review deze post