In de winter komt de natuur tot rust. In Appeltern Adventure Gardens zijn de tuinen en het park in de koudste maanden oorverdovend rustig en betoverend. De afgelopen jaren was het park gesloten in de winter, maar dit jaar opent het tuininspiratiepark drie maanden lang (december, januari en februari) in de weekenden de poorten. De bezoekers kunnen genieten van het tuininspiratiepark in haar winterse schoonheid en de tentoonstelling Puur jou!

Puur jou

Vanaf december is het park een binnen-podium voor al het Puurs uit dit jaargetijde. De accommodatie Wintertuin (hoe kan het ook anders) vormt een etalage voor winterse herinneringen, taferelen of bijvoorbeeld verzamelingen in de tentoonstelling Puur jou.

Welke winterse uiting wil jij delen?

Heb jij iets gemaakt of verzameld, waar je hart sneller van gaat kloppen en wat de winterse gezelligheid op en top laat zien? Misschien is het een prachtig winters kunstwerk vol prachtige betoverende lichtjes, een bijzondere verzameling, een eigen gemaakte winterdecoratie, een natuurlijk gedecoreerd tafereel? Het gaat om: Uitingen die puur jou zijn en het warme wintergevoel naar binnen halen.

Heb je interesse om jouw winterse wereld te delen?

Ben je een bezoeker, kunstenaar, dichter, bloemist of uitvinder en wil je je presenteren onder de noemer Puur jou? Stuur dan jouw idee (of gedachte) voor 15 november 2023, in via https://appeltern.nl/nl/puur_jou/.

Deel dit bericht

Meer inspiratie

Lees elke maand nieuwe artikelen over tuinieren, planten en dieren

Maak een account* of wordt premium abonnee en geniet van nog meer Buitenleven
*Maak een account aan en lees gratis 3 premium artikelen
5/5 - (1)