De palletbank is vandaag de dag een veel gezien tuinmeubel. Ze vervangen de standaard loungesets en brengen direct een hoop sfeer in de tuin. Er zijn verschillende voordelen waar de palletbank haar populariteit aan te denken heeft. Zo zijn ze prijstechnisch zeer interessant ten opzichte van andere tuinmeubelen, creëren ze een unieke sfeer en zijn ze, voor de klussers onder ons, redelijk eenvoudig zelf te maken. Als de keuze eenmaal is gevallen voor een palletbank en deze een mooi plekje heeft gekregen in de tuin, dan breekt het leukste gedeelte aan: de aankleding. Een palletbank is immers niks zonder gezellige, passende palletkussens. Bij Merel in Wonderland weten ze met palletkussens wel raad. Graag nemen we je in dit blog mee in de wondere wereld van de palletkussens en één ding is zeker: je zult versteld staan van de uniciteit van deze sfeermakers!

TIP

Ben je van plan de palletbank zelf te gaan maken? Kies dan eerst de gewenste palletkussens uit en pas daar de afmetingen van je palletbank op aan. Het zou natuurlijk zonde zijn als de kussens niet goed op de bank passen.

Palletkussens met een Oosters tintje

Zoals met alle soorten kussens, zijn er ook van palletkussens ontelbaar veel formaten, kleuren en materialen. Maar ben je echt op zoek naar iets unieks en iets anders dan de basic kleuren? Dan zijn de palletkussens van Merel in Wonderland zeker een aanrader! Ze beschikken allemaal over een Oosters tintje; de één wat meer dan de ander, en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor je er jaren plezier van hebt. De matraskussens zijn goed gevuld zodat je er avonden lang op kunt doorbrengen zonder er na een tijdje oncomfortabel op te zitten. Zelfs op koude winteravonden onder de warmtelamp of bij de vuurkorf zak je er heerlijk in weg. Kortom: zoek je iets anders dan anders, breng je veel tijd door op de palletbanken en is comfort dus een belangrijke must bij de aanschaf van tuinkussens? Grote kans dat jij jouw perfecte palletkussens vindt bij Merel in Wonderland!

Deel dit bericht

Meer inspiratie

Review deze post