Exclusief voor jou, onze online abonnee, tipt Buitenleven iets wat je volgens ons écht gezien, gehoord of gedaan moet hebben. Met deze week onder meer boeken, bloemen en baristakoffie.

Tekst Esther Derks

 

 

 

 

 

Meest romantische bloem

Het boek Liefde voor rozen beantwoordt elke vraag die je kan hebben over rozen: van de historie van de roos tot toepassingen in huis en tuin. Met prachtige foto’s van Anneke Beemer.

39,99, terralannoo.nl

Baristakwaliteit

Met de Krups Evidence Eco-Design zet je heerlijke koffie van versgemalen bonen. De volautomatische espressomachine is gemaakt van 62% gerecycled plastic en voor 90% recyclebaar. Eenvoudig te repareren wat bijdraagt aan een circulaire economie.

481,99, krups.nl

Vuurvliegje

Vul je kamer of tuin met het warme licht van de Firefly portable table lamp Sunflower. Deze draadloze tafellamp is handgemaakt van porselein door het Spaanse merk Lladró. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

422, micucci.store

Natuurlijk alternatief

Het Botanic Niacinamide Alternative Serum van MÁDARA verbetert de textuur van de huid met plantaardige werkstoffen, zoals extracten uit rode en bruine algen, rozenmirte, kortsmos en jeneverbes.

39,95 (30 ml), madaracosmetics.com

 

Zomerverblijf

Deze ecologisch ontworpen vleermuis hoekkast is een duurzaam toevluchtsoord voor onder andere de gewone dwergvleermuis, ruige dwergvleermuis, kleine dwergvleermuis, baardvleermuis en de gewone grootoorvleermuis. 

399 (excl. btw), bijenhotelkopen.nl

Eerlijk en duurzaam

De veganistische chocolade van de Lovechock Cacao Magic-serie doet qua smaak, textuur, romigheid en zoetheid niet onder voor traditionele eersteklas chocolade. Verkrijgbaar in zes verschillende smaken.

3,29 per stuk, hollandandbarrett.nl

Klassiek

Op deze handige Royal Dutch Storage Box fladderen vogels en vlinders over oer-Hollandse tegeltjes. De box is verkrijgbaar in 3 formaten.

Classic € 20,95 (per stuk) / Medium € 29,95 (2-pack) / Small € 24,95 (2-pack), dutchdesignbrand.com

Helder water

Door VijverBalans toe te voegen aan het water, ondersteun je de groei van waterplanten en belangrijke micro-organismen. Het product bevat mineralen en vermindert algengroei.

Vanaf € 8,90, biosolutions.bio

One size fits all

Zeemeermantel is de ultieme omkleedponcho voor zwemliefhebbers. Biedt een perfecte oplossing om je af te drogen en onder te verkleden. Gemaakt van 100% wafelkatoen in verschillende kleuren.

79, zeemeermantel.nl

Nauwkeurig en compact

De GLORIA FineCut 230V is ideaal voor kleine gazons. De elektrische gras- en kantenmaaier knipt het gras scherp af, waardoor de grassprieten gezond en mooi blijven.

139,95, conrad.nl

 

Deel dit bericht

Meer inspiratie

Lees elke maand nieuwe artikelen over tuinieren, planten en dieren

Maak een account* of wordt premium abonnee en geniet van nog meer Buitenleven
*Maak een account en krijg 3 premium artikelen gratis
5/5 - (1)