Exclusief voor jou, onze online abonnee, tipt Buitenleven iets wat je volgens ons écht gezien, gehoord of gedaan moet hebben. Met deze week onder meer kombucha, kwebbelkonten en kussens.

Tekst Esther Derks

 

 

 

 

 

Zomers fris

BATU Inca Trail is een suikervrije kombucha met Peruaanse camu camu bessen en feijoa guave. Ongefilterd, tropisch en avontuurlijk, als een ontdekkingsreis over de prachtige Amazone.

€ 10,95, batukombucha.com

Buitenleven tipt: Kombucha, kwebbelkonten en kussens: kombucha

Kwebbelkonten

Geef dit gezellige Birdwise huismusstelletje een mooi plekje bij jou in de tuin. Makkelijk te bevestigen in elk houten voorwerp zoals een boom, schutting of tuinhek. Gemaakt van cortenstaal.

€ 31,95, noussconceptstore.com

Buitenleven tipt: Kombucha, kwebbelkonten en kussens: kwebbelkonten

Ontroerend

Mijn vader in de mottenballen is een bijzondere, historische jeugdroman over de zoektocht van een autistische jongen naar zijn vader in de Koude Oorlog. Het verhaal zet aan tot gesprekken over dreiging, maatschappelijke verandering en relaties.

€ 15,99, www.lsamsterdam.nl

Buitenleven tipt: Kombucha, kwebbelkonten en kussens: Mijn vader in de mottenballen

Zonnetje in huis

Breng de zon in huis met deze vrolijke vaas LISTRA. De vaas met witte en gele strepen is gemaakt van dolomiet. Met een hoogte en diameter van 22 cm is er voldoende ruimte voor een gevarieerde bos bloemen.

€ 19,95, nl.casashops.com

 

Buitenleven tipt: Kombucha, kwebbelkonten en kussens: vaas

Lief gebaar

De drie nieuwe chocolade bars van Lovechock, Hazelnoot, Hibiscus met cacaonibs en Cherry chilli, zijn een perfect cadeau voor een geliefde. De vegan bars zijn gezoet met natuurlijke kokosbloesemsuiker en verpakt in een zelfcomposteerbare verpakking.

€ 1,99 per stuk, ekoplaza.nl

Buitenleven tipt: Kombucha, kwebbelkonten en kussens: lief gebaar reep

Heilzame natuur

Met het vier stappenritueel van het biologische merk MOTHR EARTH PROOF® geef je je huid de ultieme verzorging met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.

€ 62,95 (Scrub & Shine), € 79,95 (Serum met Hyaluron), € 97,95 (Vitamine Elixer), € 129,95 (Repair), mothrearthproof.com

Buitenleven tipt: Kombucha, kwebbelkonten en kussens: huidverzorging motherearth proof

Steuntje in de rug

Naast een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, ondersteunt het Magnesium 200 Complex (tauraat, malaat, bisglycinaat en citraat) de spieren, het geheugen en het zenuwstelsel.

€ 25,90, vitakruid.nl

Buitenleven tipt: Kombucha, kwebbelkonten en kussens: magnesium pillen

Dream come true

Het Bilancia hoofdkussen van De Witte Lietaer stel je op jouw gewenste slaaphoogte in door te variëren met 1, 2 of 3 lagen Talalay Latex in het kussen. De donzen toplaag zorgt voor weldadig slaapcomfort.

€ 299,95, lienslinnenwinkel.nl

Buitenleven tipt: Kombucha, kwebbelkonten en kussens: kussen

Next level

De Taiwanese Guan Miao noodles van Chilli Chan’s zijn zongedroogd, en dus niet gefrituurd zoals instant noodles. Te verkrijgen met twee soorten sauzen: vegan XO saus gemaakt van pied de mouton paddenstoelen en sesam/soja saus gemaakt van geroosterde sesam en zoete soja.

€ 5,50, chillichans.com

Buitenleven tipt: Kombucha, kwebbelkonten en kussens: noodles

Verse vis

Met het kookboek Sushi & ceviche maak je in 60 recepten, begeleid door prachtige fotografie, een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis.

€ 19,99, terralannoo.nl

 

Buitenleven tipt: Kombucha, kwebbelkonten en kussens: kookboek sushi ceviche

Deel dit bericht

Meer inspiratie

Lees elke maand nieuwe artikelen over tuinieren, planten en dieren

Maak een account* of wordt premium abonnee en geniet van nog meer Buitenleven
*Maak een account en krijg 3 premium artikelen gratis
5/5 - (1)