Exclusief voor jou, onze online abonnee, tipt Buitenleven iets wat je volgens ons écht gezien, gehoord of gedaan moet hebben. Met deze week onder meer kunst, een kweekkas en ketchup.

Tekst Esther Derks

 

 

 

 

 

Draagbare lantaarn

De Soft Spot Solar Circular tafellamp van Rosendahl trotseert kou, regen en wind. Volledig opgeladen door de zon brandt hij ongeveer 18 uur. Flakkert net als een kaars met zacht licht.

€ 99,95, blikfang.nl

Buitenleven Mix Juni

Positief leven

Dit Therapy Journal, dankbaarheid laat je bewust stilstaan bij de mooie dingen in het leven. Het moedigt je aan om op een dieper niveau te graven, introduceert de voordelen van therapeutisch schrijven en nodigt je uit om te reflecteren.

€ 22,99, lannoo.nl

Buitenleven Mix juni

Onder water

Sier je muur met dit indigoblauwe aquarelkunstwerk Seaweed. Het gezaagde zee-eik zeewier dat hier wordt afgebeeld staat bekend om zijn afgeplatte bladeren met kenmerkende gezaagde randen.

Vanaf € 21,95, beachhouseart.co.uk

Buitenleven Mix juni

Koude kas

Met de kweekkas Flora van Hoklartherm kun je al vroeg in het voorjaar beginnen met kweken van groenten. De planten zijn beschermd tegen regen, wind en vrieskou. Bovendien duurt het oogstseizoen langer.

€ 563, allgarden.nl

 

Buitenleven Mix juni

In een handomdraai

Met de GLORIA Thermoflamm Bio Professional Plus verwijder je duurzaam en snel onkruid. Deze onkruidbrander op gas werkt niet alleen milieuvriendelijk en veilig maar voorkomt ook de bekende spierpijn dankzij het ergonomische ontwerp.

€ 74,99, gamma.nl

Buitenleven Mix juni

Zo gezaagd

Met dit doe-het-zelfboek Houten meubels maken van de bekende blogger Babette the Builder is zelfs de meest onervaren hobbyist in staat om mooie meubels van hout te maken. Met duidelijke bouwtekeningen, professionele tips en stapvoor- stapinstructies.

€ 22,99, bruna.nl

Buitenleven Mix juni

Moderne hooikist

Breng een gerecht aan de kook in een pan en stop deze in de EcoStoof. In de isolerende stoof blijft het eten zo heet dat het vanzelf gaart en alle smaken behoudt, zonder energie en aanbranden.

€ 99, ecostoof.nl

Buitenleven Mix juni

Shine

Dress up en straal met deze glamoureuze Adriana Sunny Gold oorbellen. Het Swarovski-kristal is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 74,95, farfino.nl

Buitenleven Mix juni

Plantaardig leer

De Wallet I Raw is een portemonnee gemaakt van de tonderzwam. Deze paddenstoelensoort is een duurzaam alternatief voor dierlijk en synthetisch leer. De binnen voering bestaat uit 100% katoen.

€ 82, shop.zvnder.com

Buitenleven Mix juni
Foto: Nina Fabert, ZVNDER

Smaakvolle saus

De Pure Tomato ketchup van de The Ketchup Club heeft een rijke structuur en is vol van smaak. Eerlijk verbouwd in Kenia en geproduceerd in Nederland. Zonder kunstmatige toevoegingen.

€ 3,59, ah.nl

 

Deel dit bericht

Meer inspiratie

Lees elke maand nieuwe artikelen over tuinieren, planten en dieren

Maak een account* of wordt premium abonnee en geniet van nog meer Buitenleven
*Maak een account en krijg 3 premium artikelen gratis
5/5 - (1)