Exclusief voor jou, onze online abonnee, tipt Buitenleven iets wat je volgens ons écht gezien, gehoord of gedaan moet hebben. Met deze week twee fantastische winacties.

Tekst Esther Derks

 

 

 

 

 

Win!

Innovatieve compostbak

Verander jouw keuken- en tuinafval binnen 30-90 dagen in de beste compost! In de geïsoleerde HOTBIN (200) creëren micro-organismen het hele jaar door temperaturen tot 60C°. Werkt 32 keer sneller dan koude compost technieken.
€ 365, hotbincomposting.nl

 

Buitenleven mag 1 HOTBIN (200) weggeven! Ga voor 30 april 2024 naar buitenleven.nl/online-winacties en vul je gegevens in.

Win!

Mythische dieren

 

Katherine Rundell is een van de belangrijkste Britse kinderboekenauteurs van dit moment. Lees het eerste deel van haar nieuwe magische serie, Onmogelijke wezens. Een prachtig verhaal over liefde, moed en vriendschap.

 

 

Buitenleven mag 3 boeken weggeven! Ga voor 30 april 2024 naar buitenleven.nl/online-winacties en vul je gegevens in.

Delfts blauw

Vieze vingers zijn voortaan verleden tijd. Met deze retro servethouder Holland Dutch Blue, heb je altijd een servet binnen handbereik. Er is ruimte voor ca. 50 servetten.

16,95, bastaa.nl

 

Zuivere koffie

De nieuwste vegan reep van Tony Chocolonely Puur, Koffie, Toffee is gemaakt van 51% pure chocolade en goed gevuld met knapperige stukjes toffee en koffieboon.

3,99, tonyschocolonely.com

Diabolo

Het deksel op de Twist Table bijzettafel zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, maar onthult ook een verborgen opbergplek. In verschillende kleuren en gemaakt van gerecycled plastic.

119,95, handedby.com

Stijlvol ontwerp

Geniet langer van het buiten zijn met de VOGUE buitenlamp. Gemaakt van donker glas en speciaal voor het uitlichten van prominente plekken in de tuin. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten.

699 (BIG VOQUE) / € 399 (VOQUE), in-lite.com

Vrolijke vormen

Deze zeep gietvormen van IMAKIN zijn perfect voor het maken van je eigen shampoo- en zeepbars. De herbruikbare vormpjes hebben een handig formaat om je mee te wassen.

11,95, imakin.nl

Trouwe lobbes

Iedereen wil knuffelen met Labradoodle Larry. De zachte knuffel hond is verkrijgbaar in twee formaten en als tuttle (knuffeldoekje).

22,99 (28 cm) / € 32,99 (38 cm), happy-horse.eu

Verbazingwekkend

Het boek Natuurmysteries ontrafeld beschrijft 150 natuurfenomenen, uit zowel de planten- als dierenwereld. Verfijnde geïllustreerd per seizoen. Interessant voor de nieuwsgierige natuur- en wandelliefhebber.

29,95, knnvuitgeverij.nl

Blijvende lente-vibe

Geef je interieur een eigentijdse twist met deze unieke, handgemaakte keramische bloemen uit de bloemenwinkel van Vrolijke Famkes. De buigbare stelen zijn omwikkeld met zachte wol.

Klaproos: € 35/ lelie: € 40, vrolijkefamkes.nl

Deel dit bericht

Meer inspiratie

Lees elke maand nieuwe artikelen over tuinieren, planten en dieren

Maak een account* of wordt premium abonnee en geniet van nog meer Buitenleven
*Maak een account en krijg 3 premium artikelen gratis
5/5 - (1)