Via Buitenleven ontvang je nu via www.bookbeat.nl/buitenleven de mogelijkheid om 60 dagen gratis gebruik te maken van BookBeat. BookBeat is dé app voor luisterboeken en e-books met meer dan 800.000 titels in de catalogus.

De voordelen van een luisterboek

Het luisteren van boeken is een uitkomst als je niet kan kiezen tussen lekker buiten zijn (een wandeling maken, tuinieren, enzovoort) en het genieten van een goed boek. Met de luisterboeken van BookBeat is het mogelijk om beide zaken te combineren. Luister bijvoorbeeld naar jouw favoriete roman terwijl je in de tuin werkt, en geniet van het beste van twee werelden.

De luisterboeken van BookBeat zijn te beluisteren via de smartphone, en zijn makkelijk te koppelen met al jouw BlueTooth-apparaten. Daarnaast is het mogelijk om boeken te lezen op de BookBeat-app, rechtstreeks op jouw smartphone of tablet.

In de gratis proefperiode heb je toegang tot onze volledige catalogus van feelgood boeken, thrillers, autobiografieën, kinderboeken, zelfontwikkelingsboeken en romans. Het abonnement is op elk moment kosteloos opzegbaar.

Na de gratis proefperiode is het mogelijk te kiezen uit twee verschillende abonnementsvormen en er één vinden die het beste bij jou past. Met het BookBeat Basic-account van €8,99 per maand kun je tot 20 uur per maand luisteren, en met het Premium-account van €10,99 per maand kun je tot 100 uur per maand luisteren. Met de gezinsaccounts kunnen tot vijf mensen die in hetzelfde huis wonen hetzelfde BookBeat-account delen. Voor elk toegevoegd profiel wordt er slechts €1,99 extra in rekening gebracht. Zo luister je bijvoorbeeld met 4 familieleden voor minder dan €15 per maand!

Je kunt de boeken zowel streamen als downloaden om ze offline te beluisteren. Offline luisteren is perfect wanneer je bijvoorbeeld op reis bent en geen toegang hebt tot mobiele data of wifi. Hieronder vind je een aantal andere mogelijkheden binnen de BookBeat-app:

 • Ontvang persoonlijke aanbevelingen voor je volgende boek.
 • Pas eenvoudig de voorleessnelheid aan.
 • Stel een snooze-tijd in via de slaapmodus.
 • Te koppelen aan bijvoorbeeld Apple Car Play, Android Auto een Apple Watch
Bookbeat

Voorwaarden

 • Ga naar bookbeat.nl/buitenleven en start jouw proefabonnement van 60 dagen gratis luisteren.
 • Na de gratis proefperiode betaal je vanaf €8,99 per maand, afhankelijk van welk abonnement je kiest bij het registreren.
 • De actiecode is alleen geldig voor nieuwe gebruikers van BookBeat.
 • Het abonnement is op elk moment kosteloos te annuleren.
 • Het voordeel kan niet met terugwerkende kracht worden gebruikt op reeds voltooide bestellingen.
 • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen
 • De code is geldig t/m 31/12/2023

Meer inspiratie

Lees elke maand nieuwe artikelen over tuinieren, planten en dieren

Maak een gratis account of wordt (online) abonnee en geniet van nog meer Buitenleven
Maak een gratis account en lees 3 gratis tijdschriftartikelen

Deel dit bericht

4.8/5 - (5)